web
analytics

Avem nevoie de vindecare FIZICĂ și SPIRITUALĂ! Cum ne putem vindeca?

Am hotărât că trebuie să ne schimbăm viața, ca să ne putem vindeca de bolile sufletului și ale trupului.

Știm deja că schimbarea trebuie să vină din noi, prin curățenie mintală, prin asumarea controlului viitorului, prin asumarea riscului de a ne schimba.

Știm că trebuie să eliberăm dinlăuntrul nostru perfecțiunea pe care ne-am străduit să o reprimăm atât de  de mult timp.

E momentul ca orice gând să ne fie favorabil, pentru a ne genera un viitor mai bun.

Trebuie să spargem tiparele de gândire asociate cu resentimentele, criticismul, ura față de propria persoană, frica și tensiunea generată de aceasta. Acest lucru trebuie făcut cu mult curaj pentru că vom vedea că, uneori, când încercăm să ne eliberăm de unul dintre tiparele acestea, lucrurile, în loc să se îmbunătățească, vor merge pentru o vreme din ce în ce mai rău. Alteori, problema se va muta într-o direcţie diferită, luând o turnură la care nu ne-am așteptat, dar care ne va permite să vedem şi să înţelegem mai mult din realitatea lucrurilor. Este posibil să descoperim că problema pentru a cărei rezolvare am început să ne schimbăm, era, de fapt, un paravan pentru  o altă problemă, mult mai profundă și mai gravă, pe care subconștientul încerca să o ascundă cu disperare.

Dar numai insistând și reflectând asupra procesului de schimbare, putem găsi calea spre echilibrul în viață, spre restabilirea stării de sănătate- psihică și fizică. Pare un lucru extrem de complex, ce nu pare să poată fi controlat prin umilele noastre puteri. Dar, de fapt, nu este deloc complicat! La fiecare gând pe care îl gândeşti şi la fiecare cuvânt, trebuie să alegi pozitivul, iar subconștientul tău va găsi calea să rezoneze cu universalul pentru a determina un viitor mai bun. Mintea ta e unealta care te va ajuta să alegi ce gânduri să gândești  ca să creezi experienţe de viaţă benefice.

Pași de urmat:

Desprinde-te de trecut

Pentru a putea trăi în spiritul noului eu, trebuie să lăsăm trecutul, indiferent cât de groaznic a fost, în trecut.  Prezentul  este singurul moment pe care îl putem trăi şi simţi. Gândește-te la lucrurile din trecut care trebuie să se ducă și lasă-le să se ducă. Nu te  mai împotrivi.

Iartă

Iertarea pentru noi înşine şi pentru ceilalţi ne eliberează de trecut. Câtă vreme încă simțim   regret, tristeţe, durere, frică sau vinovăţie, învinuirea altora, mânie, resentiment şi uneori chiar dorinţa de răzbunare  suntem într-un spațiu de neiertare, nu putem lăsa trecutul să se ducă ca să trăim momentul prezent.

Iertarea dizolvă resentimentele și te lasă te apropii de prezent și de viitorul mai bun.

Transformă negativul în pozitiv 

think positive

Atunci când nu mai vrei să fii gras/lefter/ bătrân/ ca mama sau ca tata/singur/ bolnav/nefericit, ÎNCETEAZĂ SĂ ÎȚI MAI REPEȚI ACEST LUCRU! Cu cât vorbeşti mai mult de ceea ce nu vrei, cu atât mai mult crezi în acest lucru și chiar nu te vei putea desprinde de acel lucru negativ. Îndepărtează-te de negativ şi concentrează-ţi atenţia pe ceea ce vrei cu adevărat să fii sau să ai, utilizând afirmaţii pozitive de tipul: Sunt subţire./Sunt prosper./Mă mut într-o casă mai bună./Sunt într-o relaţie nouă şi minunată./Îmi iubesc părul/ nasul/corpul. / Sunt perfect sănătos.etc. Toate aceste lucruri pozitive trebuie să le rostești pentru timpul prezent. Dacă i le vei imprima subconștientului numai pentru viitor, acolo le va păstra pentru tine, la un pas de îndeplinire, dar fără să se împlinească vreodată.

Fă viitorul să fie în prezent!

GÂNDEȘTE NUMAI ÎN AFIRMAŢII POZITIVE!

Viata sanatoasa pentru tine si familia ta. Ghid pentru o viata sanatoasa, silueta, nutritie si frumusete.