web
analytics

Cum să ai relații de succes, pe plan sentimental și profesional

Toată  viaţa este compusă din relaţii, iar, ca regulă, toate aceste relații reflectă  relația pe care o avem cu noi înșine.

Relaţiile sunt oglindiri ale noastre. Atragem întotdeauna ceea ce oglindesc fie calităţile noastre, fie crezurile pe care le avem despre relaţii. Acest lucru este adevărat, fie că este vorba de un şef, de un coleg de serviciu, un subaltern, un iubit, un soţ sau un copil. Lucrurile care nu îţi plac la ei sunt: fie lucrurile pe care tu le faci sau ai vrea să le faci, fie crezurile tale. Nu i-ai fi atras în viaţa ta dacă prin felul lor de a fi nu ţi-ar fi completat cumva viaţa ta personală. Tu singur(ă) ți-ai construit în trecut prezentul actualelor relații.

relatii de succesPe plan sentimental

Dacă vrem să îi schimbăm pe alții sau să schimbăm relațiile cu ei, trebuie mai întâi să ne schimbăm pe noi înşine.  Acest lucru este adevărat și în privința dragostei. Dragostea nu este niciodată în afara noastră, dragostea este în noi. Dacă tu crezi că încă nu ai avut parte de ea, poate ca acest lucru s-a întâmplat pentru că încă nu eşti pregătit pentru ea sau poate că nu te-ai dezvoltat spiritual suficient ca să poţi să atragi dragostea pe care o doreşti. Trebuie să știi foarte clar ce calități ar trebui să aibă persoana cu care ți-ai dori o relație, să dezvolți în tine însuți aceste calități și, inevitabil, vei atrage o persoană care le are.

Fii gata pentru iubire atunci când apare. Pregăteşte terenul şi fii gata să hrăneşti dragostea. Fii iubitor şi vei fi demn de iubit. Fii deschis şi receptiv la dragoste.

Pe plan profesional

Dacă vrei să dezvolți relații pozitive la locul de muncă, trebuie să începi prin a fi recunoscător pentru ceea ce ai. Dacă șefii sau colegii nu te tratează așa cum ți-ai dori, cel mai probabil acest lucru se întâmplă din pricina tiparelor din conştiinţa ta care atrag o astfel de purtare. Aşa că în mintea ta, binecuvântează cu dragoste ceea ce ai. Utilizează în favoarea ta afirmațiile pozitive de tipul:  ”Lucrez pentru cei mai minunaţi şefi” ‚ ”Şefii mei mă tratează întotdeauna cu respect şi prietenie” , ”Atmosfera de la servici este una minunată. Mă înțeleg foarte bine cu colegii, colaboratorii și sefii mei”.

Dacă vrei să-ţi schimbi serviciul, începe să afirmi că te eliberezi cu dragoste de serviciul actual pe care îl ai şi îl laşi persoanei care va fi fericită să îl ia. Fii conştient că sunt persoane care caută exact ceea ce ai tu de oferit şi chiar în aceste momente, condica vieţii vă aduce împreună.

Fă-ţi întotdeauna jobul cât poţi de bine pentru că aşa Universul va şti când eşti gata să te ridici la următorul nivel care este mai bun. Conştiinţa ta te-a pus unde eşti acum. Conştiinţa ta ori te va păstra acolo ori te va ridica pe o poziţie mai bună. Depinde de tine.

Cum să avem întotdeauna succes?

Să nu reușim ceva înseamnă că acel ceva nu s-a finalizat așa cum am fi vrut noi. Prin naștere, avem cu toții un drept dobândit, al nostru, de a trece prin viață din succes în succes. Dacă nu am avut succes în ceva, este din vina noastră. Înseamnă că, în planificarea succesului, trebuie să fi sărit un pas sau trebuie să fi avut un crez are ne-a spus că nu merităm sau care ne-a făcut  să simțim că nu suntem demni de acel succes.

Oricum, dacă nu reușim în ceva din prima, este important să încercăm din nou. Dar nu în același mod. Trebuie întâi de identificat greșeala şi de încercat pe o cale diferită până când acel lucru va reuși în mod perfect. Deasemenea, trebuie să ne apreciem corect standardele și potențialul, pentru a nu ne seta idealuri prea înalte, prea curând.

Iată câteva afirmații care te pot ajuta în atragerea și susținerea stării de succes:

  • Tot ceea ce ating este un succes.
  • Mă mut în Cercul Câştigurilor.
  • Sunt un magnet pentru Prosperitatea Divină.
  • Sunt binecuvântat mai mult decât în visurile mele cele mai îndrăzneţe.
  • Bogăţii de toate felurile sunt atrase către mine.

Alege-ţi o afirmaţie din cele de mai sus şi repet-o pentru câteva zile. Apoi alege-ţi alta şi fă la fel. Lasă aceste idei să-ţi umple conştiinţa. Nu-ţi face griji despre cum vei face acest lucru, oportunităţile îţi vor ieşi în cale. Ai încredere în inteligenţa ta interioară, să te ghideze şi să te conducă. Meriţi să fii un succes în fiecare aspect al vieţii tale!

Read more:

  • Louise L. Hay- „You Can Heal Your Life”, Hay House, 2009;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viata sanatoasa pentru tine si familia ta. Ghid pentru o viata sanatoasa, silueta, nutritie si frumusete.