web
analytics
viata sanatoasa

Despre Noi

Bine ati venit pe viatasanatoasa.com!

 

Sănătatea și starea de bine sunt interconectate. Ne simtim bine cand suntem sanatosi fizic și mental, echilibrati, cand relatiile cu cei din jur sunt armonioase, cand resimtim o stare de calm si bunastare si nu ne lasam prada agitatiei zilnice.  Nu ar fi ideal si simplu pentru noi si corpul nostru daca am reusi sa dezvoltam o înțelegere mai profundă a produselor si proceselor alimentare si a stilului de viata care functioneaza cel mai bine pentru noi? Nu am fi oare SANATOSI daca am reusi să si implementam schimbări durabile? Imbunatatindu-ne  calitatea vietii nu am putea oare obtine o viata fericita?

Crezand cu toata convingerea ca “sănătatea nu înseamnă doar absența bolii sau a infirmității”, ci ea este “o stare de completă bunăstare fizică, mentală și socială” (definitia Organizatiei mondiale a sanatatii) site-ul nostru a fost infiintat in 2013 in ideea de a identifica  cateva repere care sa va ajute in incercarea de a gasi modul de a gandi si de a actiona potrivit, al carui rezultat final sa fie o viata echilibrata si armonioasa.

Si deoarece fiecare dintre noi este UNIC si nu s-a descoperit inca “o pilula magica” care aplicata  tuturor persoanelor sa aiba acelasi efect,  bineinteles alegerea finala o veti face dumneavoastra in functie de asteptarile pe care fiecare le are.

 

Ce veti gasi rasfoind paginile viatasanatoasa.com:

 

  • DIETE curative si profilactice (diete hipocalorice, lipolipidice, diete sarace in fibre). Diete celebre cu argument pro si contra, cu avantaje si dezavantaje. Planuri de dieta. Alte sfaturi nutritionale si trucuri de slabit.  Se constituie intr-un mic ghid pentru toti cei ce vor sa tina o dieta, deoarece mentinerea unei greutati optime este fara indoiala unul dintre primii pasi in a avea un  stil de viata sanatos mentinandu-ne vitalitatea si ferindu-ne de boli.  Sfat: Cu toate ca dietele sunt prezentate cu argument pro si contra si chiar riscuri acolo unde este cazul , va recomandam ca ORICE DIETA SA FIE URMATA STRICT SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA, ideal sub indrumarea nutritionistului dumneavoastra.
  • FITNESS-SPORT: Despre miscare si sanatate, exercitii abdomen, yoga, tae bo…
  • MAMA SI COPILUL: Cate ceva despre mamici si pitici si ceea ce ii face fericiti, si destepti, si frumosi J!
  • SANATATE: REPERE despre FERICIRE, STRES, SANATATE REPRODUCTIVA, MEMORIE  

 

In curand:

Comunitatea on-line viatasanatoasa.com (care va fi disponibila in curand)-o resursă de neprețuit pentru lupta cu kilogramele și îmbunătățirea sănătății deoarece este întotdeauna mai simplu sa faci fata provocarilor când ai si sprijinul celorlalti.

O provocare distractiva pentru cei mai curajosi dintre noi: Concursul de pierdere in greutate – al carui regulament va fi disponibil incepand cu luna noiembrie. Se pot castiga sedinte la nutritionist, psihoterapeut, carti despre diete si alte premii interesante.

 

Pana atunci, va invitam sa ramaneti conectati cu noi pe pagina de Facebook: viatasanatoasa.com sau google + ori ne puteti scrie la office@viatasanatoasa.com

Sa fiti sanatosi!

Echipa VS

 

 

viata sanatoasa

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viata sanatoasa pentru tine si familia ta. Ghid pentru o viata sanatoasa, silueta, nutritie si frumusete.