web
analytics

Detoxifiere rapidă de primăvară în doar 24 de ore

În societatea modernă de astăzi, te expui la o mare cantitate de toxine prin ceea ce  mănânci, bei sau respiri, motiv pentru care, din când în când, trebuie să  îți ajuți organismul să expulzeze aceste toxine printr-un program de detoxifiere.Dieta detoxifiere

Cel mai bun mod de detoxifiere este de a-ți schimba dieta. Lucrurile mici ca a mânca orez sălbatic, varză de Bruxelles, varză, morcov, papaya, piersici, conopida și telina îți pot ajuta organismul să scape de substanțele toxice. Fructele și sucurile de fructe pot ajuta, de asemenea, să se dizolve depunerile  de deşeuri toxice din corp.

Printr-un program de detoxifiere de 24 deore, îți poți curăţa sistemul gastro-intestinal, precum şi ficatul şi rinichii. Curățirea cere disciplină, așa că trebuie restricționate toate obiceiurile alimentare.

Iată câteva sfaturi potrivite pentru a-ți construi un plan de alimentație potrivit unei zile de detoxifiere:

  • Începe ziua de detoxifiere cu un pahar mare de apă cu suc de lamaie. Această băutură a fost pregătită în seara de dinainte, prin stoarcerea unei lămâi într-o cană cu apă  fierbinte. Puteţi lăsa întreaga lămâie în apă fierbinte, peste noapte.
  • Servește un castron mare de fructe la micul dejun.
  • Pe la ora 11, bea suc proaspăt de legume (2 tulpini de țelină, 2 morcovi, o sfeclă roşie şi o bucată de ghimbir). Dacă nu îți place acest tip de suc, poți mânca, în schimb, câteva legume crude.
  • Pentru masa de prânz, poți mânca o salata mare de legume dreasă cu un strop de ulei de seminţe de cânepă sau de ulei de măsline şi suc de lămâie.
  • După amiază, la două ore după masa de prânz, poți bea un alt suc de legume.
  • O salată făcută cu salată verde romaine, cicoare, lucernă şi felii de avocado, stropită cu ulei de măsline şi oţet este recomandată pentru cină.
  • Peste zi, intre mese,  trebuie să bei cel puțin doi litri de apă sau ceaiuri de plante (urzică sau păpădie).

În timpul zilei de detoxifiere, s-ar putea să întâmpini dureri de cap şi oboseală. S-ar putea să fii obosit pentru că procesul de detoxifiere foloseşte o mulţime de energie, dar după aceasta, te vei simți mult mai energizat; pielea ta va fi mai senină şi ochii mai luminoși. Memoria ți se va ascuți şi te vei concentra mult mai bine.

Pentru o singură zi de modificare a obiceiurilor alimentare, beneficiile amintite sunt destul de încurajatoare, așa că nu ezita ca, din când în când, să încerci această metodă de curățare a organismului.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viata sanatoasa pentru tine si familia ta. Ghid pentru o viata sanatoasa, silueta, nutritie si frumusete.