web
analytics

O fundiță legata în jurul taliei te ajuta sa slabesti!

Te-ar putea face să zâmbești, dar nu este un sfat despre cum te poți transforma într-un cadou, ci un sfat dat de antrenoarea de fitness, Jillian Michaels, privind ceea ce trebuie făcut pentru a rămâne suplu. Jillian Michaels este unul dintre experții de top din domeniul sănătății și wellness-ului în SUA. Ea este un adevărat model dintre cei ce apar la televizor, prin rolul ei ca trainer, expert wellness și antrenor de viață. În noua ei carte, Slim For Life, Jillian oferă câteva sfaturi practice pentru toți cei care doresc să piardă în greutate.Fundita talie

Sfatul cu fundița este potrivit pentru ocaziile când mănânci în oraș. Jillian Michaels spune ca o panglică legată în jurul taliei pe sub haine ar trebui să te țina departe de mâncatul exagerat. Rolul său este de a te face să acorzi atenție la cât de mult mănânci.

Un alt sfat pentru a te menține suplu este de a te opri din consumul de gustări delicioase la numai trei mușcături. Indiferent de ceea ce îți alegi ca să te răsfeți, după ce ai luat trei mușcături trebuie să pleci departe de ispită. Găsește altceva de făcut care să îți distragă atenția sau, mai bine încă, spală-te pe dinți după trei mușcături ca să te poți opri din mâncat.

Verificarea greutății o dată pe săptămână, cu același cântar în aceeași zi a săptămânii și la aceeași oră, este un alt mod de a-ți monitoriza silueta. Așteaptă o săptămână pentru a-ți verifica greutatea din nou ca să oferi timp cântarului să îți indice și pierderea in greutate.

Călătoria spre greutatea perfectă a corpului începe cu o excursie la magazin. În timp ce cumperi produse alimentare, amintește-ți mereu să pui în coș ceea ce e mai bun pentru tine. Toate punctele de pe lista de cumpărături a lui Jillian sunt accesibile și la prețuri rezonabile. Sfatul este de a evita insulele din centrul culoarelor magazinelor si de a merge pe marginile magazinului,  unde sunt ținute alimentele proaspete.

Fiecare grupă de alimente joacă un rol important pentru modul în care funcționează corpul tău, motiv pentru care toate trebuie să fie prezente în dieta ta: carne, cereale integrale, lactate, fructe și legume.

Cerealele integrale sunt o parte importantă a planului de alimentație. Mănâncă  versiunile 100% whole grain a cerealelor, pâinii, pastelor și biscuiților.

Carnea cea mai slabă ar trebui să fie, deasemenea, inclusă pe lista de cumpărături. Alege bucățile cele mai slabe de cotlet de porc, de carne de vită și de păsări de curte.

O dietă echilibrată include fructe și legume întregi. Este perfect dacă acestea sunt ecologice. Jillian sfătuiește să optezi pentru fructe cu coaja groasă,cum ar fi portocale, banane, vinete, avocado si pepeni.

Lactatele bogate în calciu sunt un alt pas spre greutatea optimă a corpului tau. Produsele lactate pot stimula organismul tău pentru a arde  grăsimi. În ceea ce privește conținutul de calciu mare, unicul aliment cu grăsimi puține- iaurt, câștigă. Încercați iaurtul grecesc cu scortisoara si migdale.Următoarea sursă mai mare de calciu: mozzarella (parțial-degresată).

Resurse:

www.doctoroz.com

www.jillianmichaels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viata sanatoasa pentru tine si familia ta. Ghid pentru o viata sanatoasa, silueta, nutritie si frumusete.