web
analytics

Sâni mai mari prin exerciţiu fizic

girl 2Majoritatea femeilor își doresc să aibă sâni mai mari, motiv pentru care sunt dispuse să încerce orice metodă, cât de cât ”naturală”. Una dintre aceste metode este exercițiul fizic. Deși, în realitate, exercițiile fizice nu măresc literalmente dimensiunile sânilor, îi pot face să arate mai mari, mai fermi şi mai plini, lucrând și dezvoltând mușchii pectorali de sub ei.

Câteva exerciţii populare de ”mărire” a sânilor sunt:

 ”Lupta”palmelor

  • Mâinile se aduc în faţa pieptului, cu palmele lipite una de cealaltă. Palmele se împing una împotriva celeilate pentru cel puțin 5 secunde. Acest lucru  se face de până la zece ori pe zi, repetându-se zilnic.

Extensii  ale spatelui

  • Trebuie să te întinzi pe un pat sau o bancă cu fața orientată în jos. Un braţ şi piciorul opus sunt ridicate cât mai sus posibil şi menţinute în  această poziţie timp de 10 secunde. Se schimbă apoi  cu celălalt picior/braţ. Se repetă această mişcare cel puţin 10 ori.

Exerciţii de presiune

  • Palmele se sprijină de un zid la înălțimea pieptului; pășești înainte până când ambii sâni ating peretele, apoi se sprijină pe mâini. Corpul este apoi utilizat pentru a se aplica presiune uşoară pe sâni contra peretelui. Această presiune este aplicată pentru câteva secunde, urmând  o scurtă perioadă de repaos. Se repetă de cât de multe ori posibil, dar nu mai puţin de 5 ori. Acest exerciţiu dă rezultatele cele mai bune când este efectuat zilnic.

Exerciţii cu greutăți, întinsă pe bancă

  • Cu spatele întins pe capătul unui pat sau al unei bănci; picioarele ating podeaua. Ia în fiecare mână câte o ganteră de 5 kg fiecare şi ține-le cu brațele întinse în partea laterală a corpului. Ridică treptat braţele până când ajung în poziție verticală. Coboară uşor greutățile până când braţele sunt pe lângă corp, respirând adânc în acelaşi timp. Spatele ar trebui să fie menținut drept şi plat pe suprafaţa de băncii pe tot timpul acestui exerciţiu.

Aripi  de fluture

  • Ia doua gantere mici– câte una în fiecare mână. Ridică-ți mâinile cu braţele întinse până la nivelul umerilor. Brațele astfel ridicate sunt menținute în poziție orizontală şi trase cât mai mult posibil către partea din spate a corpului, apoi sunt aduse înapoi în faţă. Mişcarea se repetă de mai multe ori. Deoarece mişcarea arată ca zbor de un fluture, exercițiul poate fi numit și aripi de fluture.

Flotări

  • Întinsă pe sol cu fața în jos. Palmele țin sprijin pe sol, în timp ce corpul este împins în sus.Toată greutatea corpului ar trebui să fie susținută pe mâini şi  pe degetele de la picioare.

Pentru a vedea unele îmbunătăţiri, exerciţiile ar trebui făcute în fiecare zi, pentru cel puțin o lună. Ele ar trebui să facă parte dintr-un program de creștere naturală a pieptului împreună cu alte remedii naturale precum pastilele, suplimentele şi cremele dedicate acestui scop. Un regim sănătos, bogat în proteine este, de asemenea, o opţiune foarte bună atunci când vine vorba de creșterea sânilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viata sanatoasa pentru tine si familia ta. Ghid pentru o viata sanatoasa, silueta, nutritie si frumusete.