web
analytics

Vrei mai mulți bani? Iată cum poți să atragi de partea ta prosperitatea!

Happy woman won a fortune

”Merit tot ceea ce este bun şi accept acum tot ceea ce este bun.”

Acesta este un model de afirmație pozitivă, ce poate acționa ca o mantră a prosperității. Dacă gândești că nu vei avea niciodată bani, că nu vei avea niciodată un serviciu bun, bine plătit, atunci este foarte probabil să se întâmple chiar așa. Ca să prosperi, trebuie să renunți la idei legate de lipsa de bani.

De fapt, adevărata prosperitate începe când începi să fii mulţumit de tine însuţi. Nu este niciodată o sumă de bani, este de fapt o stare a minţii. Prosperitatea sau sărăcia repezintă o expresie exterioară a ideilor pe care le ai, așa că nu te concentra pe lipsuri şi datorii, pentru că vei crea mai multe. Și ai grijă să nu îți dorești prosperitate ca să ai ce oferi altora, pentru că asta înseamnă că tu crezi că nu meriți nimic și, s-ar putea ca din prea multă marinimie a ta, chiar nimic să primești! Tu anunţă Universul că eşti gata să primeşti binele.

Deasemenea, trebuie îndepărtată mentalitatea ”salariului fix”. Nu limita Universul insistând că ai doar un anumit salariu sau venit, pentru că acela este un canal prin care vin banii, nu este sursa.  Sursa este însuşi Universul și se poate deschide un număr infinit de canale. Ofertele pot veni de oriunde şi de peste tot.

Iubeşte-ţi chitanţele de plată

O chitanţă este dovada posibilităţii tale de a plăti. Dacă plăteşti cu resentimente, banilor le va fi foarte greu să găsească o cale să se întoarcă la tine. Dacă plăteşti cu dragoste şi bucurie atunci deschizi canalul prin care curge abundenţa.

Stabilitatea şi siguranţa ta nu sunt date de serviciul tău sau de contul din bancă. Siguranţa ta este abilitatea ta de a te conecta la puterea cosmică ce creează toate lucrurile. Universul este bogat şi, prin naştere, avem dreptul să primim tot ceea ce avem nevoie. Numai dacă noi alegem sărăcia, aceea este ceea ce vom primi. Există o lege a ”cererii şi a ofertei”. Cererea vine prima. Banii găsesc o cale să vină acolo unde este nevoie de ei. Cea mai săracă familie găseşte bani pentru o înmormântare.

Și nu este de ajuns să avem mai mulţi bani, ci trebuie să ne bucurăm de ei. Îţi acorzi anumite plăceri de la bani? Dacă nu, de ce nu? Ce crez vechi te opreşte? Lasă-l să se ducă.

Banii nu trebuie să fie un subiect important în viaţa ta. Uită-te în perspectivă. Banii sunt un mijloc de schimb. Atâta tot. Ce ai face şi ce ai avea, dacă nu ţi-ar trebui bani?

Bucură-te de norocul altora

Nu-ţi întârzia prosperitatea prin a fi gelos că altcineva are mai mult decât tine. Nu critica felul în care alţii îşi cheltuiesc banii. Aceasta nu este treaba ta.

Fiecare persoană este sub legea propriei conştiinţe. Tu ai grjă doar de propriile tale gânduri. Binecuvântează norocul altora şi fii conştient că este plin pentru toţi.

Read more:

  • Louise L. Hay- „You Can Heal Your Life”, Hay House, 2009;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Viata sanatoasa pentru tine si familia ta. Ghid pentru o viata sanatoasa, silueta, nutritie si frumusete.